Încă un meci nebun în Superliga, cu șase goluri marcate

Încă un meci nebun în Superliga, cu șase goluri marcate

După cunoscutul deja duel dintre Poli Iași și CFR Cluj, consumat sâmbătă seara, scor 3-3, a venit rândul duminică unui alt meci nebun în Superliga, între FC Botoșani și FC Voluntari.

S-a terminat cu același scor, 3-3, acesta fiind al 5-lea egal la rând în această rundă curentă din Liga 1, cea cu numărul 16, prima din returul sezonului regular.

Voluntariul a deschis scorul în minutul 6 prin Andrei, însă pe final de prim mitan, Botoșaniul a întors scorul prin reușitele semnate de Dican și Gabriel. Ilfovenii au fost cei care s-au întors de la cabine mai incisivi și au marcat ei două goluri la rând, în minutele 46 și 59, prin Popescu și Rață.

Meci frumos la Botoşani - Voluntari. Moldovenii au întors scorul în patru minute

Însă eliminarea lui Nemec din minutul 61 a contat enorm, astfel că Botoșaniul a profitat de superioritatea numerică, egalând prin Florescu în minutul 72. A urmat un roșu și la gazde, prin Pius, iar pentru ca circul să fie complet, cireașa a venit pe un tort poate prea plin, iar același Vadim Rață, fost jucător la FCSB, a ratat un penalti în minutul 90 plus 8!

ADVERTISING

Un meci care a avut de toate și din care fiecare formație rămâne cu un punct. Voluntari e pe 13 cu 17 puncte, la egalitate cu Oțelul, iar moldavii rămân lanterna roșie a campionatului, cu 8 lungimi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!