Impresarul lui Dan Petrescu dezvăluie ofertele care au sosit pentru antrenorul campioanei României

Impresarul lui Dan Petrescu dezvăluie ofertele care au sosit pentru antrenorul campioanei României

Dan Petrescu este antrenorul campioanei României CFR Cluj, omul care a bifat ultimele 3 trofee ale Ligii 1, consecutive chiar, cu această grupare din Gruia.

Tehnicianul român așadar nu poate duce lipsă de oferte, iar impresarul acestuia, moldoveanul Nikolai Pîrneu a dezvăluit că au existat interese ale câtorva grupări din Turcia pentru SuperDan, și nicidecum din Rusia, așa cum s-a tot speculat în ultima perioadă.

”Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia.

ADVERTISING

În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum, Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat trei campionate la rând. Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, puncta agentul lui Petrescu, pentru portalul rus RB Sport Rusia, citat de DigiSport.

Printre echipele din străinătate antrenate de fostul jucător de la Chelsea se numără Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar, GZ Hengfeng sau Kayserispor, în Turcia, în luna ianuarie a anului 2021.

ADVERTISING

În acest moment, CFR Cluj e pe locul 2 în Superligă, fiind și calificată în primăvara europeană a Conference League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!