Ilie Năstase cere anularea US Open după incidentul în care a fost implicat Novak Djokovici

Ilie Năstase cere anularea US Open după incidentul în care a fost implicat Novak Djokovici

Fostul număr unu mondial Ilie Năstase spune că US Open ar trebui anulat după incidentul în care a fost implicat Novak Djokovici.

Năstase consideră că excluderea lui Novak Djokovici este o măsură mult prea dură și că turneul ar trebui oprit în semn de protest.

"Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.

ADVERTISING

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?”, a declarat Ilie Năstase pentru Gsp.

De altfel, Năstase spune că decizia i se pare politică și își amintește că Serena Williams n-a fost pedepsită atât de dur.

"E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin.

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească!", a adăugat Năstase.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Novak Djokovici a fost descalificat de la US Open pentru că a lovit neintenționat cu mingea o arbitră.

El a pierdut toate punctele de la US Open, a rămas fără premiul de 250 de mii de dolari și va plăti și o amendă de 20 de mii de dolari.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇