Ilie Dumitrescu și-a pierdut răbdarea cu Mihai Pintilii: "L-am susținut, dar să vii cu chestiile astea..."

Ilie Dumitrescu și-a pierdut răbdarea cu Mihai Pintilii: "L-am susținut, dar să vii cu chestiile astea..."

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu a avut un discurs fără precedent la adresa antrenorului neoficial de la FCSB, Mihai Pintilii.

Supărarea lui Dumitrescu a plecat de la o declarație făcută de Mihai Pintilii, în care acesta s-a arătat iritat de faptul că nu este lăsat să o antreneze pe FCSB deși nu are carnet de antrenor.

"Să trimită și poliția să mă aresteze! Să mă dea afară din țară, să mă aresteze! Ce să fac eu? Chiar nu știu ce să mai răspund! Domnul Burchel știe că am început cursurile pentru carnetul de antrenor. Asta e, nu pot să antrenez, ce să fac?", a spus Pintilii la Digi Sport.

ADVERTISING

După ce a văzut declarația lui Pintilii, Ilie Dumitrescu s-a "aprins" și a afirmat că nu i se pare normal modul în care Pintilii a pus problema.

"L-am susținut pe Pintilii, dar să vii cu chestiile astea… Spui că ești angajat al clubului, că te subordonezi celui care conduce clubul. Că este vina clubului și că nu are de ce să fie pedepsit pentru asta. Să spună să-i dea amendă clubului. Este responsabilitatea clubului, domnule. Cineva a pus pe cineva care nu are calificare. E problema clubului, nu a delegatului. Pintilii trebuia să vină pregătit pentru o asemenea declarație, nu să spună că-l arestează!", a comentat Dumitrescu.

ADVERTISING

Mihai Pintilii este anchetat de FRF deoarece o antrenează pe FCSB fără să aibă carnet de antrenor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇