Ilie Dumitrescu anunță cine va ajunge președintele FRF în primăvara lui 2022

Ilie Dumitrescu anunță cine va ajunge președintele FRF în primăvara lui 2022

Fostul mare atacant al Stelei și al echipei naționale de fotbal a României, Ilie Dumitrescu susține faptul că știe într-o foarte mare proporție cine va ajunge președinte al FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

Dumitrescu, în prezent analist la DigiSport, este sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

„Burleanu are 95% șanse să câștige. Indiferent de ce nume vor participa, nu are nimeni nicio șansă. Cine va candida va fi doar cu numele. Oricum, e super târziu ca cineva să-și anunțe acum participarea”, au sunat declarațiile făcute de fostul jucător al lui Tottenham în cadrul emisiunii DigiSport Special.

Răzvan Burleanu, deranjat după ce LPF a anunțat introducerea VAR în Liga 1!

În prezent, Burleanu se află la al doilea mandat în calitate de șef al fotbalului românesc, primul fiind obținut în 2014, iar al doilea în 2018, după o luptă cu Ionuț Lupescu.

ADVERTISING

Nu există în acest moment niciun alt contracandidat al lui Burleanu la alegerile viitoare.

Pentru echipa națională a României vor urma meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein, pe 11 și 14 noiembrie, meciuri decisive pentru a prinde un loc de baraj pentru CM 2022.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!