Ilie Dumitrescu a găsit soluția perfectă pentru FCSB: "E cel mai potrivit"

Ilie Dumitrescu a găsit soluția perfectă pentru FCSB: "E cel mai potrivit"

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu spune că a găsit soluția perfectă pentru FCSB.

Dumitrescu îi recomandă lui Nicolae Dică să-l titularizeze pe Răzvan Oaidă în locul suspendatului Darius Olaru la returul cu Viking.

”Ar putea fi Oaidă în locul lui Olaru. Nu ai cum. E într-adevăr un jucător care să acopere foarte bine zona din fața fundașilor centrali, cu progresie bună cu mingea la picior. Șut joacă puțin mai în spate. E nevoie de un jucător lângă Edjouma.

Rață e mai ofensiv, dar cred că Oaidă e cel mai potrivit. Au nevoie de victorie cu Viking, dar trebuie sa luăm în calcul și jocul fără minge. Rață poate aduce plusul ăla, face și faza defensivă, dar trebuie cineva care să facă un pressing de întâmpinare agresiv și Oaidă are calitățile astea”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman.

Manșa retur va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, în deplasarea din Norvegia.

Este meciul de care depinde viitorul FCSB, întrucât Gigi Becali a anunțat din nou că nu va mai investi în transferuri dacă echipa nu va intra în grupe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!