Ianis Hagi, lăudat de o legendă a lui Rangers: Calitatea lui în joc e una incredibilă

Ianis Hagi, lăudat de o legendă a lui Rangers: Calitatea lui în joc e una incredibilă

O mare legendă a lui Rangers i-a făcut un portret frumos lui Ianis Hagi, omul aflat în centrul atenției acum la clubul din Glasgow după un nou gol marcat în cupele europene.

În acest sezon, tânărul de 23 de ani are trei goluri marcate și trei pase de gol în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat joi seara în egalul cu Brondby, scor 1-1 în Europa League.

Un fost mare jucător al campioanei Scoției, Kris Boyd, atacantul cu 215 meciuri și 121 de goluri în tricoul lui Rangers, l-a lăudat pe Ianis, considerând că acum tot ceea ce îi lipsește românului este doar viteza: "Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă.

Ianis Hagi 2021 - Magic Goals/Skills/Assists | Welcome to Sevilla?!

Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el", puncta Boyd într-un interviu pentru cei de la rangersnews.

ADVERTISING

Sevilla și Lazio s-au interesat recent de transferul lui Hagi, însă Glasgow a cerut o sumă prea mare de bani în schimbul serviciilor sale.

Recent, Ianis a marcat un gol superb și în tricoul echipei naționale, în acea înfrângere de la Hamburg cu Germania, scor 1-2.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!