Ianis Hagi bifează încă o partidă excelentă în tricoul lui Rangers

Ianis Hagi bifează încă o partidă excelentă în tricoul lui Rangers

Ianis Hagi a făcut spectacol în partida câștigată de echipa sa Glasgow Rangers în deplasarea de la St.Mirren din campionatul Scoției la fotbal.

Rangers s-a impus cu 2-1 în această deplasare dificilă, la o grupare cu 5 meciuri consecutive fără înfrângere.

Mirren a deschis scorul în minutul 4 prin Ronan, însă Rangers a întors în două minute soarta partidei, cu goluri marcate de Roofe și Morelos, primul din penalti, minutele 41 și 44.

Chiar dacă nu a marcat, mijlocașul român de 23 de ani a fost fără îndoială cel mai activ jucător ofensiv al oaspeților. În minutul 40, el a obținut un penalti pentru Rangers, după ce a fost faultat în careu de Power. Roofe a executat imediat lovitura de la punctul cu var.

Până acolo însă, Ianis a mai ratat și alte trei șanse imense de gol. Una în minutul 32, când portarul Alnwick a respins în corner șutul românului la colțul lung. Apoi, cinci minute mai târziu, fostul jucător de la Genk a șutat pe poartă, dar un coleg de-al său a blocat accidental balonul spre gol. Un nou șut parat de portarul Alnwick a venit din partea lui Hagi și în minutul 45.

Băiatul lui Gică Hagi a fost schimbat de Gerrard în minutul 78, iar în acest sezon se poate lăuda cu 13 partide, două goluri marcate și două pase de gol.

Ianis Hagi a fost titular la Rangers pentru al 4-lea meci consecutiv.

Echipele de start:

St. Mirren: Alnwick - Fraser, McCarthy, Shaughessy - Millar, Power, Erhahon, Tanser - McGrath, Ronan - Brophy.
Antrenor: Jim Goodwin.

Rangers: McLaughlin - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Aribo, Lundstram, Davis - Hagi, Morelos, Roofe.
Antrenor: Steven Gerrard.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!