Ianis Hagi anunță cu optimism echipa unde va juca în noul sezon: "Mă simt cu adevărat puternic"

Ianis Hagi anunță cu optimism echipa unde va juca în noul sezon: "Mă simt cu adevărat puternic"

Ianis Hagi (24 de ani) a anunțat că e gata de un sezon foarte bun la Rangers, în Scoția.

Presa din Scoția a anunțat în mai multe rânduri informații contradicotrii în ceea ce privește viitorul lui Ianis Hagi, însă se pare că mijlocașul are planuri mari.

La capătul amicalului lui Rangers cu Olympiakos, 1-3, Ianis Hagi a vorbit despre sezonul pe care îl așteaptă pe plan personal și a anunțat cu optimism că speră să realizeze lucruri grozave în tricoul lui Rangers.

Hagi Junior a anunțat că încrederea e la cote înalte înaintea startului noului sezon din Scoția.

ADVERTISING

Ultimele două săptămâni au fost destul de dure. Am alergat mult, am acumulat mulți kilometri «în picioare» și nu-i ușor să intri obosit pe teren. Dar trebuie s-o facem ca să fim pregătiți pentru startul noului sezon.

"Încrederea mea e la cele mai înalte cote și abia aștept să înceapă campionatul. Știu ce tip de jucător sunt și ce pot «pune pe masă». N-am nicio îndoială, știu că voi avea un sezon grozav".

Rangers se află în plină reconstrucție, au fost aduși nu mai puțin de 7 jucători, însă pe Ianis nu-l îngrijorează situația: "Sunt multe figuri noi în vestiar, într-adevăr. Și fiecare încearcă să arate ce poate. E concurență între ei și ne capacitează și pe noi, ăștia care suntem de ceva timp aici", a declarat Ianis Hagi pentru Rangers TV.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!