Gică Hagi, un car de nervi după eliminarea din Liga Campionilor: "Regele" nu a iertat pe nimeni

Gică Hagi, un car de nervi după eliminarea din Liga Campionilor: "Regele" nu a iertat pe nimeni

Gică Hagi a fost un car de nervi după ce Farul a fost eliminată din Liga Campionilor în primul tur preliminar de Sheriff Tiraspol.

Hagi și-a criticat toți jucătorii și a afirmat că nu înțelege evoluția foarte slabă a acestora.

"Încep cu primul meci, de acasă, știam că vom întâlni o echipă experimentată, am făcut un meci bun contra lui Sheriff, știam că ne așteaptă unul foarte greu în deplasare, dar, spre surprinderea mea, cred că s-a văzut cea mai proastă versiune a noastră! Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi! Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff. Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră! În apărare n-am făcut nimic, în atac vârfurile inexistente, cum să ajungi la poartă?! Lenți, previzibili, munca noastră.

ADVERTISING

E legat de jocul colectiv, a fost indisciplină! Trebuia să respecte propria ei idenitate, nu ai cum să faci ofensiv în prima repriză nici trei faze. Inadmisibil! N-am cuvinte, le-am zis în vestiar. Defensiv, cât de cât s-a muncit, dar n-am fost compacți, incredibil, atacanții într-o zonă, foarte largi…Ce v-am zis și vouă: cea mai slabă versiune posibilă. Dar totul în fotbal durează o zi. Până la urmă, suntem Farul, avem o lipsă mare de experiență în Europa, știam asta. Poate e lipsa de personalitate, eu asta cred, sper ca experiența să nu mă înșele. Trebuie să ai personalitate, să joci ca echipă, să-ți impui principiile. Noi ca echipă, nu vorbesc doar de un jucător", a spus Hagi, citat de Gsp.ro.

ADVERTISING

Farul s-a impus în tur cu 1-0, dar marți a pierdut cu 3-0 în deplasarea de la Tiraspol.

Astfel, va continua în turul 2 preliminar din Conference League, unde o va întâlni pe Urartu, campioana Armeniei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇