Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate la adresa FCSB: "Să fim serioși!"

Helmuth Duckadam face o declarație plină de sinceritate la adresa FCSB: "Să fim serioși!"

Helmuth Duckadam (64 de ani), fostul portar al Stelei și fostul președinte de imagine al FCSB, a făcut o declarație plină de sinceritat la adresa „roș-albaștrilor”.

Duckadam nu crede că transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB va fi unul care să aducă ceea ce are nevoie echipa.

"Eroul de la Sevilla" a spus că Mihai Stoica a avut dreptate atunci când a caracterizat drept "ciorbe reîncălzite" posibile reveniri ale foștilor jucători la FCSB, cazul lui Vlad Chiricheș acum.

„Vlad Chiricheș ne bagă în Champions League (n.r. – în cazul unui transfer la FCSB)? Hai să fim serioși! La câte accidentări a avut și la vârstă pe care o are, nu mai poate!

ADVERTISING

Dacă vrem să intrăm în grupele Champions League, ia 6-7 jucători cu banii pe care i-ai luat pe Dennis Man. Intri în Champions League și dublezi banii ăștia. Poți să încerci o dată! Investește o dată 12 milioane de euro!

Eu nu prea sunt de acord cu Mihai Stoica, dar a spus una bună, cu ciorba reîncălzită. După aia, n-a folosit-o nici el, a reîncălzit ciorbe multe la FCSB!”, a declarat Helmut Duckadam, la Digi Sport.

FCSB îl are pe lista de transferuri pe Vlad Chiricheș, însă momentan nu a primit răspunsul fundașului central după oferta făcută.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!