FCSB i-a stabilit viitorul lui David Miculescu: Conducerea a făcut anunțul

FCSB i-a stabilit viitorul lui David Miculescu: Conducerea a făcut anunțul

FCSB i-a stabilit viitorul lui David Miculescu (22 de ani), fotbalist care a costat nu mai puțin de 1,7 milioane de euro.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că David Miculescu va fi o soluție pentru postul de atacant central, dublură la Andrea Compagno sau înlocuitor pentru atacantul italian în cazul unui transfer al acestuia.

FCSB negociază cu Arnold Garita, a anunțat Mihai Stoica, tratativele pentru Mamadou Thiam nu mai sunt de actualitate, iar dacă pică și transferul lui Garita FCSB are soluție.

ADVERTISING

Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că David Miculescu (22 de ani) va evolua pe postul de atacant central la nevoie, în locul lui Andrea Compagno, iar dacă italianul va fi vândut atunci acesta va prelua postul.

"Am mare încredere că, în situația în care Compagno trebuie înlocuit, deși eu îl văd foarte bun jucător, Miculescu - de care spun cu tărie că mă voi ocupa personal - va fi o soluție pentru noi ca număr 9, dar și în partea dreaptă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Stoica a reiterat încrederea pe care FCSB o are în fotbalistul în care investit o sumă mare de bani, 1,7 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului său cu UTA. "Am foarte mare încredere în el, trebuie să schimbe niște chestii și cred că le poate schimba. Are niște calități extraordinare", a mai spus oficialul FCSB.

David Miculescu a jucat 47 de meciuri (2.224 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori și a livrat cinci pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!