Helmuth Duckadam a demisionat de la FCSB: Explicațiile "Eroului de la Sevilla"

Helmuth Duckadam a demisionat de la FCSB: Explicațiile "Eroului de la Sevilla"

Helmuth Duckadam a demisionat de la FCSB din funcția de președinte de imagine al vicecampioanei României.

Fostul mare portar a afirmat că a luat această decizie deoarece nu s-a mai simțit dorit în cadrul clubului. Duckadam a menționat că unii oameni din cadrul clubului au încercat să scape de el în urmă cu trei săptămâni.

"Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

ADVERTISING

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea. Simți că nu mai ești dorit", a spus Duckadam la Digi Sport.

Apoi, fostul mare portar a explicat ce l-a deranjat atât de tare încât a hotărât să plece chiar când Liga 1 s-a reluat.

"Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut 'sclav' și 'slugă' să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

ADVERTISING

Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult că am fost marginalizat", a adăugat Duckadam.

Becali: Ce să fac cu personalitățile dacă intru în faliment?

În replică, Gigi Becali a susținut că i-a micșorat salariul lui Duckadam deoarece acesta nu avea un rol activ în cadrul clubului și problemele financiare sunt mari.

"Nu trebuie să mă întrebați pe mine, vă întreb eu pe voi, că am văzut la televizor. Pe mine mă interesa omul Helmuth Duckadam, nu l-am adus la FCSB că legendă, am avut relația asta cu el datorită caracterului său.

ADVERTISING

Eu dictez la FCSB, dar nu pot să dictez celor de aici să-l consulte pe Duckadam. Au fost tăieri de salarii peste tot. Am tăiat și de la Helmut și de la ceilalți din club, Helmuth vine și el mai rar, nici nu știu când mergea la echipă. Am încercat să fac economie. Ce vreți să fac. Ce să fac cu personalitățile, dacă intru în faliment? Nu mă refer neapărat la Helmut", a comentat Becali.

Helmuth Duckadam ocupa funcția de președinte de imagine al FCSB încă din 2010 și s-a remarcat în special prin aparițiile televizate.

Salariul lui Duckadam a fost micșorat în această primăvară cu 78%, iar fostul portar câștiga 2.000 de lei pe lună.

Între timp, Becali se pregătește să vândă și din jucători, iar acum negociază transferul lui Dennis Man în Italia.

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇