Un fotbalist de la FCSB, dorit de o echipă de top din Italia

Un fotbalist de la FCSB, dorit de o echipă de top din Italia

Mijlocașul dreapta Dennis Man este dorit de una dintre cele mai importante echipe din Serie A.

Acest anunț a fost făcut de impresarul Arcadie Zaporojanu, care nu a dezvăluit însă și numele echipei, menționând doar că este una din top 5.

"Discut cu echipe din Serie A pentru transferul lui Dennis Man, împreună cu Anamaria Prodan. Sunt în relație și cu clubul FCSB. Din Italia este vorba despre o echipa din primele 5 ale Serie A care este interesată de Dennis", a afirmat Arcadie Zaporojanu pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Totodată, Arcadie Zaporojanu a explicat și motivul pentru care șansele ca Dennis Man să mai ajungă în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg, au scăzut considerabil.

"În Rusia este greu să mai ajungă și nu mă refer doar la Dennis Man, ci la oricare alt fotbalist străin. Din vară se schimbă regulamentul și fiecare echipa va mai avea voie să aibă doar opt fotbaliști străini în lot. În acest moment, aproape toate echipele au deja foarte mulți străini, astfel că va fi greu să mai ajungă în Rusia", a adăugat Zaporojanu.

ADVERTISING

În acest sezon, Dennis Man a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive în meciurile din toate competițiile.

El a fost transferat la FCSB în septembrie 2016, de la UTA Arad, pentru 350 de mii de euro.

Datorită evoluțiilor bune din ultimul an și jumătate, Dennis Man a fost promovat și la echipa mare a României.

Dennis Man a fost monitorizat în trecut de echipe de top precum Manchester United, Anderlecht, AS Roma, Sahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇