Halep, Tecău, Hagi și Mutu vor participa la un turneu demonstrativ

Halep, Tecău, Hagi și Mutu vor participa la un turneu demonstrativ

Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu vor participa la meciuri demonstrative care vor avea loc în 2022, la Cluj-Napoca, la a treia ediţie a evenimentului Sports Festival, au anunţat, vineri, organizatorii, într-un comunicat remis AGERPRES.

”Sports Festival, unicul festival dedicat sportului din România, revine anul viitor cu surprize şi super evenimente care vor aduce în faţa publicului campioni de talie mondială. Cea de-a treia ediţie va avea loc în 9-12 iunie 2022 în Cluj-Napoca şi va însemna patru zile în care sportul îşi prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist”, se arată în comunicat.

ADVERTISING

Horia Tecău şi Simona Halep vor juca un ''super demonstrativ'' de tenis alături de invitaţii lor. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie, la BT Arena. Meciul va marca retragerea din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, subliniază organizatorii.

Adrian Mutu, golgheterul all-time al naţionalei de fotbal a României (alături de Gheorghe Hagi), îşi va sărbători şi el cariera de jucător la mult aşteptatul meci de retragere care va avea loc în 11 iunie, pe Cluj Arena. La acest meci de fotbal au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti şi Andrea Pirlo. ''La eveniment va participa cel care a purtat şi a dat greutate tricoului cu număr 10 al naţionalei, înaintea lui Adrian Mutu, şi care a scris istorie în fotbalul mondial: Gheorghe Hagi''.

ADVERTISING

Cea de-a treia ediţie Sports Festival a fost programată iniţial în iunie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei. Biletele pentru cele două meciuri demonstrative care au fost vândute deja, precum şi voucherele care au fost oferite în locul biletelor, rămân valabile pentru reprogramarea din 2022. Iubitorii tenisului şi fotbalului care nu au bilete cumpărate vor putea să le achiziţioneze în primăvara anului viitor când se vor pune în vânzare locurile rămase.

''Suntem extrem de bucuroşi să anunţăm organizarea unei noi ediţii Sports Festival. Cu doua turnee WTA 250 organizate în 2021, ne-am consolidat misiunea de a creşte industria sportivă din România şi a oferi publicului oportunităţi unice de sport & entertainment. Ne întoarcem la prima dragoste, universul Sports Festival, care celebrează toate sporturile şi suntem încântaţi să avem alături de noi aceşti titani ai sportului românesc. Un eveniment unic în lume în care oricine poate să îşi descopere pasiunea pentru sport şi vadă live campionii care, în ultima perioadă, au putut fi urmăriţi doar la televizor sau online. Am investit mult suflet în crearea acestui eveniment şi sperăm să ne revedem cu bine la festival şi să avem contextul necesar pentru a face cât mai multe dintre activităţile sportive pe care le-am gândit pentru publicul larg. Sportul înseamnă, înainte de toate, sănătate, iar acesta este mesajul principal pe care vrem să îl transmitem'', a afirmat director executiv al Sports Festival, Mirel Alexa.

ADVERTISING

''Sunt pregătit să intru în cantonament pentru meciul meu de retragere! Intru în teren pe 11 iunie 2022, la Sports Festival! Vă invit să fiţi alături de mine şi coechipierii mei, români sau străini, prieteni de la echipa naţională şi echipele de club unde am jucat. Îmi doresc ca acest meci să fie o sărbătoare a fotbalului, să inspire tinerele generaţii şi să ne bucurăm că suntem împreună din nou - pe teren şi în tribune. Vă aştept pe toţi pe Cluj Arena!'', spune Adrian Mutu.

Sports Festival este singurul eveniment în care participanţii de orice vârstă pot să îşi descopere pasiunea pentru mişcare. Peste 30 de sporturi, din cele mai diverse, pot fi încercate gratuit de participanţii la festival. Pe lângă iniţiere, vor fi pregătite zeci de demonstraţii şi competiţii sportive: de la întrecerea titanilor, la alergare sau acrobaţii cu motocicleta, iar la Sports Talks, campionii vor veni să împărtăşească cu fanii lor poveştile de viaţă şi să vorbească despre modul în care sportul le-a schimbat viaţa.

Primele două ediţii Sports Festival au avut loc în 2018 şi 2019, iar la ele au participat zeci de mii de pasionaţi de sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!