Hagi a răbufnit după meciul cu CFR Cluj: "E lipsă de respect"

Hagi a răbufnit după meciul cu CFR Cluj: "E lipsă de respect"

Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă după remiza dintre Farul Constanța și CFR Cluj, din ultima etapă a grupelor Cupei României.

„Regele” a fost deranjat că la interviurile de după meci n-a fost chemat niciun jucător al constănțenilor.

"Cum vine un jucător de la ei să vorbească aici şi de la noi nu? Ce, ai mei nu au ce zice? Dacă lor le spuneţi asta, să vină aici, nouă de ce nu? Ce, vă e frică că spune ce s-a văzut? Jucătorul meciului e jucătorul meciului! Apoi trebuie să vină câte unul de la fiecare echipă. Trebuie să spună şi jucătorul nostru ce a simţit. De ce să nu vină şi la noi căpitanul?

ADVERTISING

Mie mi s-a comunicat că doar eu trebuie să vin să vorbesc. Noi suntem nimeni, suntem Farul. Hai, spune-mi ce vrei să zic! E lipsă de respect faţă de munca pe care am depus-o. Mă scuzaţi, dar nu mai pot. Ce? Vreţi să stăm drepţi cum vreţi voi? Ce vreţi să facem? Suntem în România şi trebuie să acceptăm.

Respectaţi-ne! Cât suntem acolo, respectaţi-ne! Ce a fost, a fost. Cine-s eu? Totul s-a întâmplat pentru că am luat roşu! Nu a fost fault! Acel jucător a jucat tot meciul, iar noi am avut un om în minus. Nici măcar nu s-a dus să verifice faza!

ADVERTISING

Eu, din ce am văzut, jucătorul advers a jucat tot meciul. A făcut regia cu targa. După s-a întors şi a jucat. Dacă îl atinge, nu e roşu. Contează intensitatea. Nici n-am văzut faza, doar ce am remarcat că a jucat 90 de minute. La noi orice e posibil.

Trebuie să tac, să îmi fie frică să zic ceva. Dacă şi ofiţerul meu de presă e cu voi… să nu vorbească nimeni de la Farul? Lasă, iese Hagi şi vorbeşte. Faceţi-mă cum vreţi. Nu faceţi bine, de aia o luăm în jos", a tunat Hagi, potrivit Prima Sport.

0-0 s-a încheiat meciul dintre Farul Constanța și CFR cluj, în care gazdele au jucat în inferioritate numerica încă din minutul 3, după eliminarea lui Borza.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a obținut calificarea în faza următoare a Cupei României, în timp ce Farul Constanța a fost eliminată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇