Gluma care l-a lăsat fără replică pe Edi Iordănescu: Decizia luată la FCSB după mesajul lui Mihai Stoica

Gluma care l-a lăsat fără replică pe Edi Iordănescu: Decizia luată la FCSB după mesajul lui Mihai Stoica

Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că glumele au fost interzise la echipa după venirea lui Edi Iordănescu, în timpul ședințelor și al antrenamentelor.

Stoica spune că a încercat să glumească cu noul antrenor, transmițându-i că un jucător i-a spus că își va duce degetele spre urechi după ce va marca un gol, dacă nu vă fi titularizat de Edi Iordănescu.

Antrenorul nu a gustat deloc gluma, iar Mihai Stoica spune că astfel de momente au fost interzise la FCSB.

"Am intrat în cabină și am făcut o glumă când aveau ședință. I-am zis că un jucător a spus că dacă nu-l bagă titular o să intre, o să dea gol și-și duce degetele la urechi. Nu a zâmbit, n-a schițat niciun gest. Mi-am dat seama că nu îi plac astfel de glume. Mi-am luat staff-ul, pe Marius Ianuli, și i-am zis că începând de astăzi nu se mai face nicio glumă la ședințe sau la antrenamente, că omului nu-i plac glumele", a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

ADVERTISING

De altfel, Stoica a lăudat disciplina pe care Edi Iordănescu și staff-ul său o au, cu toții fiind prezenți la antrenamente cu mai bine de o oră înainte de startul lor.

De asemenea, Stoica a spus că nu se aștepta să se înțeleagă atât de bine cu Iordănescu, în condițiile în care multă lume i-a spus că va avea probleme.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!