Dansul mirilor de la nunta Simonei Halep: Sportiva noastră a fost superbă (Video)

Dansul mirilor de la nunta Simonei Halep: Sportiva noastră a fost superbă (Video)

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc s-a încheiat la ora 2:00, așa cum prevede legea. Sportiva noastră și-a schimbat ținuta de la cununia civilă și a încins ringul de dans.

Dansul mirilor a fost efectuat pe melodia Dragostea mea, interpretată live de Dan Bittman. Simona a părut emoționată, dar a trecut cu brio peste acest moment, conform imaginilor publicate de Fanatik.

“Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei.

ADVERTISING

Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat Dan Bittman.

Pe măsură ce petrecerea a continuat, Simona a fost mult mai destinsă și a condus horele machedonesti, interpretate de formația Pindu.

Printre preparatele din meniu s-au aflat piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, terină de foie gras cu trufe, celebrele sarmale sau muşchi de vită maturat de origine Argentina.

Imagini noi de la nunta Simonei Halep!

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!