Gigi Becali îl dă afară pe Andrei Vlad de la FCSB: "Gata, mi-a ajuns!"

Gigi Becali îl dă afară pe Andrei Vlad de la FCSB: "Gata, mi-a ajuns!"

Andrei Vlad nu va mai juca pentru FCSB, anunță Gigi Becali.

Finanțatorul lui FCSB anunță că a luat decizia de a-l da afară pe goalkeeperul în vârstă de 22 de ani după gafa din meciul cu FC Argeș.

"Gata, mi-a ajuns! Pe Vlad să îl ia Edi Iordănescu la echipa națională, să facă ce vor cei de la națională, dar la mine Vlad ăsta să nu mai apară. Mi-a ajuns cu gafele lui! Am pierdut prin cupele europene din cauza lui, campionatul anul trecut, iar acum ne-a îngropat din nou și în acest sezon", a spus Becali într-o intervenție la ProSport.

ADVERTISING

"Așa cum am jucat noi aseară, vă spun eu că băteam la Pitești, dacă nu era Vlad adormitul în poartă. La faza aia, el în mintea lui chiar o fi crezut că e Messi? Voi înțelegeți ce a fost în capul lui? Ăsta e portar mare? Vai de noi. Nu ne vom preda, dar nu am cum să mai lupt la titlu cu Vlad în poartă. La revedere! Nu îmi vine să cred nici acum că am luat bătaie la Pitești. Gafa lui Vlad e de cascadorii râsului", a mai spus acesta.

FCSB a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la FC Argeș, după o uriașă greșeală a lui Andrei Vlad, care a pasat direct la un adversar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andrei Vlad mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇