Giedrius Arlauskis se retrage din fotbal cu 7 titluri de campion al României în palmares: "Nu mai am benzină"

Giedrius Arlauskis se retrage din fotbal cu 7 titluri de campion al României în palmares: "Nu mai am benzină"

Giedrius Arlauskis (36 de ani) și-a anunțat, vineri, retragerea din fotbalul profesionist.

Portarul lituanian a făcut anunțul, liber de contract după ce a plecat de la Universitatea Craiova, în februarie 2023.

Arlauskis a spus că nu vrea să mai semneze cu noua echipă și agață ghetele în cui.

"Când m-am despărțit de Craiova, vreau să anunț în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină. Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova.

ADVERTISING

Aveam niște probleme de sănătate și acum am rămas la umăr, la picioare, sunt avariat. După 18 ani de carieră de profesionist m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu știu exact meciul, eram în timpul meciului și echipa noastră era în atac, stăteam așa și mi-a venit în cap, ce mai caut eu aici. Am simțit că nu mai am nicio plăcere", a spus Giedrius Arlauskis, conform Fanatik.

Giedrius Arlauskis este unul dintrei cei mai importanți fotbaliști străini care au trecut prin campionatul României, având în vedere performanțele și palmaresul: șapte titluri de campion, o Cupă a României, două Supercupe ale României și Cupă a Ligii României.

ADVERTISING

El a jucat la Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj, echipe cu care a evoluat în grupele Ligii Campionilor și Europa League, dar și în primăvara europeană din Europa League.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!