Gicu Grozav a semnat cu o nouă echipă

Gicu Grozav a semnat cu o nouă echipă

Fotbalistul român Gheorghe Grozav, care a evoluat până în luna martie la Kisvarda, va continua în campionatul Ungariei, el transferându-se, vineri, la gruparea de primă ligă Diosgyori VTK.

Conform site-ului noii sale echipe, atacantul şi-a explicat alegerea prin valoarea din ce în ce mai mare a campionatului maghiar.

"Îmi voi continua cariera în Ungaria deoarece campionatul de aici este din ce în ce mai bun, toată lumea poate observa cât de mult s-au îmbunătăţit lucrurile în ultimii ani. Diosgyori VTK este o echipă bună, cu jucători valoroşi, iar în meciurile împotriva ei am putut vedea şi cât este de iubită de suporteri. În primul rând îmi doresc să fiu util echipei, asta este cel mai important pentru mine. Apoi vom vedea şi care va fi numărul golurilor pe care voi reuşi să le înscriu", a declarat Grozav pentru site-ul citat.

ADVERTISING

Atacantul român a evoluat până la 31 martie la clubul maghiar Kisvarda FC, acesta luând decizia de a-i rezilia contractul după ce împreună cu Iasmin Latovlevici a plecat fără permisiune în România, în contextul pandemiei de coronavirus.

În vârstă de 29 de ani, atacantul Gheorghe Grozav juca la Kisvarda FC din 29 ianuarie 2019, iar contractul său mai era valabil până la 30 iunie 2020.

În cariera sa, Gheorghe Grozav a mai evoluat la formaţiile Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznîi, Dinamo Bucureşti, Karabukspor, Akhmat Groznîi şi Bursaspor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇