Gică Popescu propune ferm două nume pentru postul de selecționer al echipei naționale

Gică Popescu propune ferm două nume pentru postul de selecționer al echipei naționale

Gică Popescu, fostul mare jucător și căpitan al naționalei României la fotbal, a propus două nume de selecționer după ratarea calificării echipei noastre la EURO 2021 și după dezastrul din Nations League.

Naționala lui Rădoi are trei înfrângeri la rând acum, barajul cu Islanda, plus meciurile cu Austria și Norvegia din Liga Națiunilor, unde suntem pe trei în grupă cu doar 4 puncte.

Aflat în studioul unei emisiuni de sport, Gică Popescu a propus tranșant două nume pentru înlocuirea lui Rădoi: Gică Hagi (55 de ani) și pe Dan Petrescu (52 de ani).

ADVERTISING

Gică Popescu a dezvăluit care este marele său regret al carierei

El spune că actualii membri din Generația de Aur nu au primit șansa de a-și demonstra valoarea: ”Noi am scos lumea în stradă, acum o să ne ducem în a patra urnă valorică, vă zic eu. Oare ar fi trebui să ni se acorde și nouă o șansă, celor din Generația de Aur? Măcar o dată, să vedem ce putem. Oare la ce am făcut noi pentru fotbal, nu doar la națională, ci și afară, nu meritam? Petrescu la Chelsea, Lupescu la Leverkusen, noi la Barcelona, la Galatasaray.

ADVERTISING
CM de Fotbal SUA 1994: Goluri Răducioiu şi Hagi în partida România - Columbia

Oare atât de răi suntem încât să ni se întoarcă mereu spatele? Cât timp să mai spunem? Vine Hagi și spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăștia ne mai aducem aminte de el. Vorbește la televizor și după 24 de ore uităm de el”, au fost declarațiile lui Popescu aflat în direct la Realitatea Sportivă, o emisiune TV la Realitatea Plus.

Dan Petrescu este antrenor în prezent la CFR Cluj, cu care a luat ultimele două titluri în Liga 1. Iar Gica Hagi e patronul celor de la Viitorul Constanța.

ADVERTISING

D.A.

Citește și:

Marius Șumudică smulge o remiză in extremis în Turcia (Video)

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali după despărțirea de Al Wasl


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!