Gică Hagi, reacție nervoasă: "Cu numele Hagi nu poate fi o greșeală. Sunt jocuri de culise, nu puteți să-mi furați ce am muncit"

Gică Hagi, reacție nervoasă: "Cu numele Hagi nu poate fi o greșeală. Sunt jocuri de culise, nu puteți să-mi furați ce am muncit"

Gică Hagi a avut o reacție nervoasă într-o intervenție la un post de televiziune.

„Regele” s-a arătat nemulțumit de faptul că a fost inclus pe locul 8 în topul antrenorilor care ar merita să preia echipa națională a României de către Gazeta Sporturilor.

Ce l-a înfuriat pe Hagi a fost faptul că, din punctul lui de vedere, pentru cariera de jucător i s-au acordat doar 35% din puncte, fiind depășit de Cosmin Contra (43.50%) și Adrian Mutu (71.50%).

"Cu numele Hagi nu poate fi o greșeală! O eroare intenționată eu nu pot să o înghit! Nu puteți să-mi furați ce am muncit eu! Nu se poate! Și eu am muncit, m-am dedicat o carieră întreagă pentru a face mândră țara asta la toate turneele finale și la echipele de club. Nu vreau să vă zic titlurile pe care le am. Vi le scot pe toate! Dumneavoastră cum v-ați simți dacă ar veni cineva să vă facă așa ceva? Probabil sunt niște jocuri de culise! La jocuri de culise eu sunt ultimul. Ăsta e respectul care mi s-a adus de atâția ani… Chiar și aici ați ajuns! S-a ajuns prea departe… Dacă și asta vreți s-o acoperiți, ce rost mai are? Numele Hagi probabil că supără foarte tare", a spus Hagi la DigiSport.

ADVERTISING

35% reprezintă în realitate ponderea pe care cariera de jucător o are în rezultatul total și reflectă faptul că Hagi are o carieră bună și ca antrenor. Hagi a crezut însă că a primit doar 35 de puncte pentru cariera de jucător. De fapt, lui i s-a atribuit punctaj maxim, dar având o carieră bună și de antrenor procentajul a fost mai scăzut în comparație cu Mutu și Contra, care nu au mari realizări pe bancă.

Pe primul loc la general s-a clasat Mircea Lucescu. El a fost urmat de Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Ladislau Boloni, Răzvan Lucescu, Victor Pițurcă și Mircea Rednic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!