Gică Hagi, răspuns tranșant în legătură cu preluarea șefiei FRF într-un viitor apropiat

Gică Hagi, răspuns tranșant în legătură cu preluarea șefiei FRF într-un viitor apropiat

Gică Hagi, fost antrenor la Viitorul, în prezent doar patron și conducător al Academiei de tineret de la Ovidiu, a oferit un răspuns tranșant în legătură cu posibilitatea de a deveni președinte la FRF.

Fostul mare jucător al României a vorbit despre planurile sale de viitor după ce a renunțat să mai stea pe banca tehnică a Viitorului. El spune că nu are în prezent vreo ofertă concretă pentru un alt club.

Simona Halep, alături de Gică Hagi: Ce spune despre decizia acestuia de a demisiona de la Viitorul

ADVERTISING

”Acum momentan nu am nimic. Doar am luat decizia că aşa e mai bine, să aduc ceva proaspăt, care să vină cu ideile lui, toate acestea în filosofia clubului, toate în principiile noastre, să ducă în continuare lucrurile mai departe.

A zis bine şi Gică Popescu. Voiam puţină linişte, voiam să stau cu familia, mai vreau să stau şi eu cu copiii, îmi cresc copiii şi vreau să stau cu ei, să mai vorbesc. Chiar dacă a fost pandemia şi am avut timp să vorbesc, aş vrea şi eu să mă bucur puţin. Nu ştiu, puţin mai mult, puţin mai scurt. Vedem cum va fi, vedem ce se va întâmpla”.

Declarația lui Hagi într-un interviu mai pe larg acordat televiziunii TelekomSport.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întrebat apoi și de posibilitatea ca el să preia într-un viitor mai îndepărtat șefia FRF, Gică a fost extrem de tranșant: ”Nu mă cunoaşteţi, îmi pare rău, nu mă ascultaţi, ori nu doriţi, ori neglijaţi anumite aspecte. Eu v-am transmis întotdeauna mesaje concrete. Nu sunt în barcă cu nimeni pentru că am fost lider înnăscut, eu construiesc, eu sunt antrenor, mie îmi place meseria, partea tehnică, nu-mi place partea administrativă, nu sunt cu lucrul acesta. Când cineva crede că are nevoie de un manager poate să se gândească la acest lucru, mie îmi place terenul, îmi place să produc jucători, îmi place să antrenez.

ADVERTISING

N-am avut niciodată lucrul acesta şi nu-mi place să fac mai multe lucruri. Eu sunt pe o direcţie şi îmi place şi atunci poţi să devii cel mai bun”, a mai adăugat fostul decar de la Real Madrid și Barcelona pentru sursa mai sus citată.

Hagi la Viitorul a cucerit măcar o dată toate trofeele interne, în cei 6 ani petrecuți pe banca Viitorului: Liga 1 (2016-2017), Cupa României (2018-2019) şi Supercupa României (2019).

La FRF actualmente președinte este Răzvan Burleanu, care se află la al doilea mandat.

D.A.

Iată și alte știri interesante legate de Gică Hagi și Viitorul:

Surpriză mare la Viitorul: Gică Popescu anunță cine e favorit să-i ia locul lui Gică Hagi

Viitorul are un nou antrenor: Iată cine i-a luat locul lui Gică Hagi - oficial


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇