Viitorul are un nou antrenor: Iată cine i-a luat locul lui Gică Hagi - oficial

Viitorul are un nou antrenor: Iată cine i-a luat locul lui Gică Hagi - oficial

Ruben de la Barrera este noul antrenor Viitorului.

Antrenorul spaniol în vârstă de doar 35 de ani a fost prezentat oficial vineri și îi va lua locul lui Gică Hagi pe banca tehnică!

Un necunoscut în fotbalul mare, Rubén de la Barrera le-a antrenat în cariera sa pe Ural (juniori), Arteixo (juniori), Montaneros (juniori), Villaralbo, Guijuelo, Valladolid B, Cultural Leonesa și Al Ahli. În 2018 a fost antrenor secund la Real Sociedad.

"Începând de astăzi, echipa noastră are o nouă conducere tehnică.

Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanța!

ADVERTISING

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezența lui Gheorghe Hagi, a președintelui clubului - Gheorghe Popescu și a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

ADVERTISING

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanța, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre", se arată într-un comunicat oficial al grupării de la malul Marii Negre.

Prezentare manager FC Viitorul, Ruben De la Barrera Fernandez

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇