Gică Hagi pregătește o lovitură pe piața transferurilor

Gică Hagi pregătește o lovitură pe piața transferurilor

Farul Constanța, campioana en-titre a României, prin antrenorul și patronul său Gică Hagi pregătește o adevărată lovitură în acest mercato de iarnă care abia a început.

Dobrogenii vor să repatrieze un jucător de real talent, e vorba de Alexi Pitu, legitimat în acest moment la Bordeaux în Ligue 2. Pitu ar putea reveni astfel la Farul, sub formă de împrumut, după o primă parte slabă de sezon la girondini, după cum anunță presa franceză, prin girondins4ever.com.

Jucătorul de 21 de ani e cotat la 1 milion de euro, iar transferul său în Franța s-a făcut fix acum un an, pentru suma de 2 milioane de euro. Pitu a bifat 16 meciuri în acest sezon și a marcat un singur gol, dar a oferit și două pase decisive.

ADVERTISING

Hagi are talentul de a pune pe picioare jucători care, odată ce pleacă în străinătate, nu sunt bune exemple de urmat. Iar nume ca Budescu, Alibec sau Torje stau chezășie acestei chestiuni. Cu o lună în urmă, Pitu era avertizat de antrenorul său, Albert Riera, după ce atacantul nu a reuşit să devină titular la Bordeaux nici măcar după un an.

Farul este pe locul 6 în Liga 1, cu 30 de puncte, fiind într-o luptă foarte aprigă pentru ocuparea unui loc de play-off.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!