Gică Hagi îsi anunță revenirea: ”Atât vă zic!”

Gică Hagi îsi anunță revenirea: ”Atât vă zic!”

Patronul celor de la Viitorul, Gică Hagi, care a luat o pauză de la antrenorat, a recunoscut că este posibil să revină curând în această postură.

”Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!

Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot sî devin cel mai bun din lume.

ADVERTISING

Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările”, a spus Hagi, citat de Gazeta Sporturilor.

Echipa sa, Viitorul Constanța, a câștigat campionatul în 2017, și Cupa și Supercupa în 2019, toate cu el antrenor. De asemenea, Hagi a câștigat Cupa Turciei cu Galatasaray, în 2005, tot ca antrenor.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇