Gică Hagi dă o lovitură importantă în plin campionat la Farul

Gică Hagi dă o lovitură importantă în plin campionat la Farul

Farul Constanța, campioana en-titre din Liga 1, a dat o lovitură în ceea ce privește construcția lotului pentru următoarele sezoane, chiar înainte de jumătatea stagiunii în curs.

Echipa dobrogeană și-a antamat serviciile lui Mihai Popescu, fundaș central, fost stoper la Dinamo, până în 2027. Popescu și Larie sunt linia de fundași standard a Farului, iar anunțul a fost făcut de campioana României după 11 etape scurse din sezonul 2023-2024.

"Unul dintre cei mai buni fundași centrali din țară, Mihai Popescu, a semnat un nou contract cu formația noastră, noul angajament fiind prelungit până la finalul sezonului 2026-2027.

ADVERTISING

În vârstă de 30 de ani, pe care i-a împlinit în luna mai, Mihai Popescu a fost unul dintre jucătorii cu o mare contribuție la cucerirea titlului de campioană pentru Farul Constanța în sezonul 2022-2023. Mult succes în continuare și cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru, Mihai", au scris cei de la Farul Constanța, pe site-ul oficial.

Popescu e cotat actualmente la 1 milion de euro, el bifând în trecut și echipe în Scoția, precum St. Mirren și Heart of Midllothian. În acest moment, el are bifate 7 prezențe în tricoul Farului, încasând și trei cartonașe galbene, doar în acest sezon.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!