Gică Hagi anunță plecarea golgheterului Gabi Iancu

Gică Hagi anunță plecarea golgheterului Gabi Iancu

Gică Hagi, patronul și antrenorul celor de la Viitorul Constanța, anunță plecarea celui mai important jucător din această stagiune.

E vorba de Gabi Iancu, 26 de ani, curtat de mai multe echipe din străinătate la această oră. El este golgheter în acest moment în L1, cu 18 goluri la activ, iar după partida dintre Viitorul și Chindia, scor 4-1, jucata sâmbătă seara în play-out, Gică Hagi a vorbit despre eventualul său transfer la vară:

”Haideți să vedeți pe ce bani pleacă Iancu! Câteva sute de mii de euro, ceea ce nu înseamnă nimic pentru fotbalul mare. Eu vreau să-l țin pe Iancu, să-i dau 500-600.000 pe an, dar de unde să-i dau atâția bani? Până nu vom avea bugete mari, nu vom putea fi competitivi”, puncta fotbalistul de legendă al României, după joc, la LookSport TV.

ADVERTISING

Viitorul lui Hagi merge ceas în Liga 1

În același context, Hagi a vorbit și despre faptul că Ungaria a început să cumpere jucători din România, făcând o referire la transferul lui Laidouni de la Voluntari la campioana Ferencvaros: ”Să vină multinaționalele lângă echipele din Liga 1! M-am dus la ministru și i-am spus că statul trebuie să finanțeze centrele de copii și juniori din țară. Toate cluburile lucrează pentru România. Vecinii noștri au început să cumpere din jucătorii noștri, din Liga 1, după cum știți. Noi întâi trebuie să putem să ne batem cu cei din jurul nostru, apoi cu cei din Vest”.

Gică Hagi, declarație făcută pentru același post de televiziune LookSport
ADVERTISING

Iancu are 59 de meciuri jucate la Viitorul, în care a marcat de 21 de ori și a oferit și 9 asissturi.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇