Gică Hagi a dezvăluit exact care a fost motivul pentru care a refuzat naționala României

Gică Hagi a dezvăluit exact care a fost motivul pentru care a refuzat naționala României

Legendarul Gheorghe Hagi, patron și antrenor în același timp la Farul Constanța, a refuzat oferta președintelui FRF Răzvan Burleanu, aceea de a prelua cârma echipei naționale de fotbal a României.

Hagi a vorbit mai pe larg despre motivele care l-au făcut să dea acest nou refuz, el fiind și în altă perioadă curtat de șefii FRF. Motivul principal pentru care „Regele” a spus pas ofertei de la FRF este proiectul pe care îl are în desfășurare la Constanța.Hagi nu vrea să plece de la cârma echipei și a Academiei pe care a fondat-o de unul singur la malul mării:

ADVERTISING

„D-asta am rămas, pentru că proiectul de aici nu era terminat. Vreau să-l ducem la bun sfârșit, să fie un proiect matur. Când e matur, stați liniștiți, mă dau la o parte. V-am spus în față ce nevoi are Farul. Noi suntem o societate pe acțiuni, e singura societate din România care n-are niciun leu datorie. Are patrimoniu mare, un patrimoniu pe care nu-l are niciun club din România. Vine și stadionul, iar atunci veți vedea ce am construit noi, unde ne ducem. Trebuie să ai buget, nu putem să stăm așa.

ADVERTISING

Eu îmi doresc ca Farul să devină unul dintre cele mai puternice cluburi din țară, să meargă în Europa. Ăsta e targetul. Eu m-am născut european și îmi doresc ca Farul să meargă în Europa. Ăsta e obiectivul pe care îl am, trebuie să îl fac și de aceea nu am plecat. Încă am simțit că trebuie să fiu aici și să fac lucrul acesta. Proiectul nu e matur, nu era terminat. Acest lucru i l-am spus și președintelui. Îi mulțumesc pentru oferta făcută, dar i-am zis că simt trebuie să mai stau și să fac treabă aici”, a declarat Gică Hagi, conform Sport.ro.

ADVERTISING

Naționala României se pare că va fi preluată de reputatul Mircea Lucescu, omul care a fost dorit de ani buni de șefii fotbalului românesc. El se află liber de contract după ultima despărțire de Dinamo Kiev.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!