Genoa i-a găsit înlocuitor lui Drăgușin: Urmează transferul carierei pentru fundașul român

Genoa i-a găsit înlocuitor lui Drăgușin: Urmează transferul carierei pentru fundașul român

Genoa i-a găsit înlocuitor lui Radu Drăgușin (21 de ani), fundaș central la mare căutare printre echipele de top din Europa.

AC Milan, Tottenham, AS Roma sau Newcastle sunt doar câteva dintre echipele care s-au interesat de transferul lui Radu Drăgușin, fundașul român care a „explodat” în acest sezon de Serie A la Genoa.

Italienii i-au stabilit prețul, 30 de milioane de euro, iar Genoa s-a pregătit pentru plecarea sa și i-a găsit deja înlocuitor lui Radu Drăgușin. Potrivit Calciomercato, "Grifonii" vor să-l aducă la echipă pe Alessandro Marcandalli (21 de ani) pentru a suplini absența fundașului român, pentru care urmează transferul carierei.

ADVERTISING

Alessandro Marcandalli este împrumutat de Genoa la Reggiana, în Serie B, iar fundașul central s-a făcut deja remarcat ca unul dintre cele mai mari talente din campionat. Genovezii iau serios în calcul varianta de a-l aduce înapoi la echipă pe Marcandalli, deoarece ce despărțirea de Radu Drăgușin pare din ce în ce mai aproape.

Alessandro Marcandalli este titular de drept la Reggiana, în Serie B, unde a jucat 18 meciuri (1533 de minute) în toate competițiile.

El este cotat la 400.000 de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!