Radu Drăgușin, decizie importantă privind viitorul său la Genoa

Radu Drăgușin, decizie importantă privind viitorul său la Genoa

Fundașul român Radu Drăgușin, legitimat la Genoa în Serie A, a luat o decizie importantă în această iarnă, în ceea ce privește viitorul său.

Tânărul internațional român este unul dintre cei mai curtați jucători din Italia, fiind dorit atât de grupări mari din Serie A, Roma, Juventus, Milan, dar și de echipe importante din Albion, Newcastle, Manchester United sau Brighton.

Fotbalistul ce activează în Serie A de ceva timp a luat acum o decizie importantă prin care dă de înțeles că își dorește să o părăsească pe Genoa în viitorul apropiat, după ce nu a semnat prelungirea contractului cu "grifonii".

ADVERTISING

Genoa a vrut să parafeze cu Drăgușin o înțelegere până în anul 2027, care să nu includă însă o clauză de reziliere, însă acest lucru nu a fost pe placul românului, dar și agentului acestuia, ambii fiind nemulțumiți și de mărirea salarială oferită, potrivit cotidianului ProSport.

Fundașul de 21 de ani are un moment excelent în carieră, fiind titular atât în Serie A, dar și la echipa națională a României, cu care tocmai s-a calificat la EURO 2024. Jurnaliștii din Italia au scris în această săptămână că Drăgușin se află și în vizorul celor de la Barcelona.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!