Gabriela Ruse va evolua în fața unui fost lider mondial WTA la debutul US Open. Programul complet al româncelor

Gabriela Ruse va evolua în fața unui fost lider mondial WTA la debutul US Open. Programul complet al româncelor

Gabriela Ruse a intrat pe tabloul principal de la US Open după faza calificărilor, însă la tragerea la sorți pentru turul I a avut un real ghinion.

Ruse va da în primul tur peste un fost lider al clasamentului WTA și în același timp fostă finalistă la US Open, e vorba de cehoaica Karolina Pliskova. Partida va avea loc în seara de marți, pe terenul 14, împotriva finalistei din 2017.

Vom avea cinci românce la start la turneul de la Flushing Meadows, e vorba de Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Patricia Țig și Gabi Ruse.

ADVERTISING

Patru românce vor juca marți în a doua zi de concurs la US Open. Programul va fi deschis de Irina Begu, ce va evolua de la ora 18 cu Tamara Korpatsch din Germania, pe terenul 8. Patricia Țig - Rebeca Marino e al treilea meci de pe terenul 4, iar tot al treilea meci dar pe terenul 14 este cel dintre Ruse și Pliskova. Meciurile lui Țig și Ruse ar trebui să înceapă în jurul orei 21.30.

Ana Bogdan încheie seria româncelor cu un meci foarte greu împotriva reprezentantei gazdelor, Sofia Kenin, fostă campioană de Grand Slam, la Australian Open. Partida ar urma să înceapă la ora 23.30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sorana Cîrstea va începe de luni turneul de la USO, având o partidă cu americanca Day de la ora 23.30.

Toate meciurile vor fi televizate pe EuroSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!