Gabi Balint știe primul meci pe care FCSB îl va juca pe Stadionul Steaua: "Îl vor închiria și gata"

Gabi Balint știe primul meci pe care FCSB îl va juca pe Stadionul Steaua: "Îl vor închiria și gata"

Gabi Balint (60 de ani), fostul mare atacant al Stelei București, știe primul meci pe care FCSB îl juca pe noul stadion Steaua.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București în 1986 e convins că FCSB va intra pe arena din Bulevardul Ghencea la meciul cu CFR Cluj, luând în calcul și noua intervenție a Premierului Marcel Ciolacu.

Mai mult, Balint e sigur că nu va mai exista nici clauza care a blocat negocierile pentru derby-ul cu Dinamo, polița de asigurare pentru gazonul stadionului.

ADVERTISING

Gabi Balint a spus că e supărat pe conducerea CSA Steaua: "Sunt supărat că nu mișcă nimic, nu ies să spună lucruri… Comunicare e la pământ Atâta circ cât am văzut în ultimul timp… Cei de la CSA au vrut să închirieze, au agreat niște clauze în contract și s-au înțeles cu FCSB. Urma să vină FCSB să aducă actele care au fost agreate, două hârtii lipseau. Era o asigurare și încă ceva.

A doua zi, au venit fără hârtiile astea. FCSB a plecat târziu la negocieri și la semnare. Nu poți să ceri o asigurare care nu poate fi obținută, astda așa e. Dar cei de la FCSB s-au plâns încontinuu, că ‘nu ne lasă, că nu știu ce…’

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu știu, găsiți soluții! Cu o zi înainte de concluzie, erau înțeleși în proporție de 99%. Cum te duci la broker să rezolve de seara până dimineața? Nu am zis că CSA a acționat corect, nu pot să evaluez eu clauzele alea. Probabil s-au gândit că e un meci de mare risc, totuși venea Dinamo în Ghencea. Îl vor închiria la meciul cu CFR Cluj, vor scoate și clauza aia și gata”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!