FCSB primește o "ofertă publică" de două milioane de euro pentru un fotbalist

FCSB primește o "ofertă publică" de două milioane de euro pentru un fotbalist

FCSB a primit o „ofertă” publică pentru transferul unui fotbalist important din echipă.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a făcut o ofertă publică anunțată în direct la TV pentru transferul unui fotbalist important de la FCSB.

Este vorba despre Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, pentru care e gata să plătească două milioane de euro. Rotaru este conștient, însă, că FCSB nu va fi de acord cu suma oferită, având în vedere că Olaru are o clauză de cinci milioane de euro în contract.

”Ne-am uitat la FCSB în curte și cred că de la ei doar pe Olaru l-am lua. Atât! Ce au ei pe stânga? Niciodată nu l-am da pe Mitriță pentru Coman. Ce au în dreapta? Ei vin cu Miculescu, Cordea, noi venim cu Ișfan, Cîmpanu, Ivan, în ultima perioadă. Ce au în atac? Compagno.

ADVERTISING

Noi venim cu Markovic, Ivan, Koljic. La mijloc noi venim cu Screciu, Crețu… OK, ei l-au luat pe Djokovic. Sperăm ca în cel mai scurt timp să închidem și noi un deal la mijlocul terenului. Vine Baiaram, e gata de luptă, poate cel mai U21 din România.

Fundașii noștri centrali, n-aș da niciunul pentru ce are FCSB, fundașii stânga, Bancu, Ndong, la fel. Olaru, da! Facem ofertă publică: le-am da două milioane de euro, dar nu cred că-l dau. În rest, nu ne interesează nimeni de la ei. Asta nu înseamnă că nu au jucători valoroși”, a spus Mihai Rotaru, conform Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!