Gabi Balint și-a ales favorita la câștigarea titlului

Gabi Balint și-a ales favorita la câștigarea titlului

Fostul atacant Gabi Balint a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1.

Balint o vede campioană pe CFR Cluj, așa cum s-a întâmplat și în ultimele ediții. El a exclus-o pe FCSB din lupta pentru titlu.

"CFR-ului îi va fi greu pe două fronturi, însă e echipa care arată cel mai bine în momentul ăsta. Și în afară de echipă, clubul CFR e cel mai bine organizat. Craiova, nu știu, la Craiova sunt niște probleme acum.

O parte spune că nu au echipă, alții că nu se pliază Reghecampf acolo, adică cu cine am mai vorbit, acolo tot timpul e tensiune, tot timpul se vrea mai mult probabil decât se poate în momentul ăsta. Pare tot timpul că apar surprize", a spus Gabi Balint la Fotbal Club de la DigiSport.

ADVERTISING

De asemenea, Balint nu exclude ca Mihai Rotaru să plece de la Universitatea Craiova.

"Cred că Rotaru o va face până la urmă dacă nu va reuși să câștige campionatul, pentru că eu știu cum e publicul, am fost acolo, am trăit pe pielea mea. Oamenii vor, au avut echipă mare, au fost obișnuiți cu performanța mare.

Lucrurile ar trebui să fie mai bine organizate acolo. Iei jucători, apoi îi dai, nu ești mulțumit. Cu banii pe care îi iei pe jucători nu faci achiziții. Adică sunt niște lucruri care nu dau bine suporterilor", a explicat Balint.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!