Gabi Balint a depistat marea problemă de la CFR Cluj

Gabi Balint a depistat marea problemă de la CFR Cluj

Fostul mare fotbalist Gabi Balint a vorbit despre problemele pe care CFR Cluj le are.

Balint spune că cea mai mare problemă este în linia de mijloc, deoarece jucătorii nu sunt capabili să le ofere mingi atacanților și evoluează precum niște roboți.

"E important grupul, dar sunt importanți și fotbaliștii. Eu nu mai văd fotbaliști, văd numai bătaie, numai lupte, faze fixe. Apropo, au avut și faze fixe cei de la CFR, unde ei, de obicei, creau pericol.

Noi nu mai avem fotbaliști. Pe vremuri, ni se spunea că noi, românii, jucăm latino, că aveam tehnici, jucam spectaculoși. Acum vezi numai din ăștia puternici. Noi vorbeam de jucători tehnici, de pasă, dar sunt antrenori care nu mai preferă jucători din ăștia, pentru că ei spun că ei fac numai faza ofensivă.

ADVERTISING

Nu e chiar așa, trebuie să ai un echilibru, dar trebuie să aduci și jucători de fotbal la un club, niște mijlocași, că de ei depinde cel mai mult jocul unei echipe, mai ales în ofensivă. Atacanții nu fac nimic fără mingile mijlocașilor. Deci acolo tu ai numai roboți, care le dau numai așa și, din 5, nimeresc una, normal că jocul suferă", a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Amintim că CFR Cluj a fost învinsă de Rapid, scor 0-2, în etapa a 12-a din Liga 1.

După acest rezultat, CFR Cluj a rămas doar cu un avantaj de 6 puncte peste FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu AZ Alkmaar din Conference League, programat joi de la ora 22:00.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!