FRT a stabilit locul de desfășurare a întâlnirii România - Italia din Fed Cup

FRT a stabilit locul de desfășurare a întâlnirii România - Italia din Fed Cup

Întâlnirea dintre România și Italia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), se va disputa la Cluj-Napoca.

„Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfășoară Fed Cup by BNP Paribas) dintre România și Italia, din 16 și 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, pentru acest meci echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia.

ADVERTISING

Această întâlnire cu Italia a fost programată, inițial, în 17 și 18 aprilie 2020, dar în actualul context al Pandemiei de Coronavirus COVID-19, s-a decis reprogramarea ei.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas", se arată într-un comunicat al FRT.

”Le așteptăm din nou „acasă”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiție de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, așadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj și sperăm să putem susține naționala cu toată forța noastră chiar din tribune! Hai România!!” - primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc.

ADVERTISING

Simona Halep a anunțat că nu va juca anul acesta în Fed Cup.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇