Freiburg cere o victorie la masa verde după gafa imensă făcută de Bayern: Există reguli pentru toată lumea

Freiburg cere o victorie la masa verde după gafa imensă făcută de Bayern: Există reguli pentru toată lumea

Freiburg a fost învinsă de Bayern sâmbătă seara cu 4-1, în runda curentă din Bundesliga, însă o gafă imensă făcută de bavarezi îi poate costa o victorie la masa verde.

Oaspeții au evoluat pentru circa 20 de secunde în 12 oameni contra 11, după minutul 85, când Bayern l-a introdus pe teren pe Sabitzer în locul lui Coman, însă acesta nu a fost atent la tabela de marcaj și nu a ieșit de pe teren la timp.

Cei de la Bayern susțin că greșeala îi aparține arbitrului de la tușă, care a arătat pe teren un alt număr decât cel pe care îl poartă francezul Coman. Antrenorul lui Freiburg, Christian Streich dă de înțeles că echipa sa va merge mai departe pentru a-și cere drepturile.

"Nu trebuie să facem noi contestație la nimic. Noi ne supunem acestor reguli și e tot ce voi spune despre asta. Cred că există un set de reguli pentru ce s-a întâmplat. Freiburg, Bayern și restul cluburilor sunt supuse acestor reguli", puncta germanul la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING

"În cele 16 secunde nu s-au întâmplat prea multe, dar acum este la mâna colegilor de la Asociația Germană de Fotbal (n.r.: DFB)", a explicat și Christian Dingers, arbitrul partidei, pentru ESPN.

Bayern este acum la 9 puncte de urmăritoarea sa Borussia Dortmund, care a pierdut clar cu Leipzig, scor 1-4.

Tehnic vorbind, cei de la Freiburg au timp până luni să depună o contestație oficială pentru a câștiga acest meci cu 3-0.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!