Fotbalistul român pentru care "a existat o ofertă de 25 de milioane de euro", pe lista lui Liverpool

Fotbalistul român pentru care "a existat o ofertă de 25 de milioane de euro", pe lista lui Liverpool

Florin Manea, agent de jucători, îl are în „portofoliu” pe Radu Drăgușin (21 de ani), unul dintre cei mai talentați puști din noua generație a fotbalului românesc, și a dezvăluit că pe numele său a existat o ofertă de 25 de milioane de euro, dar și că se află pe lista unui club important din lume.

Radu Drăgușin, crescut la grupele de juniori ale lui Juventus, după ce a jucat în România la Sportul Studențesc și Regal Sport, joacă acum la Genoa, în Serie B, unde este om de bază și a atras privi de la cluburi importante.

ADVERTISING

Agentul său, Florin Manea, a dezvăluit - fără să pronunțe numele echipei - că a existat o ofertă de 25 de milioane de euro pentru Drăgușin, refuzată, însă de Genoa. "Grifonii" au plătit 5,5 milioane de euro pentru fundașul central din România.

Mai mult, Manea a spus că Liverpool îl are pe listă pe Radu Drăgușin: "E foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia", a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

Radu Drăgușin a jucat 32 de meciuri (2.835 de minute) în toate competițiile sezonului cu Genoa, timp în care a marcat de trei ori.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!