Fostul antrenor al Soranei Cîrstea a semnat un contract surprinzător cu un fost star ATP

Fostul antrenor al Soranei Cîrstea a semnat un contract surprinzător cu un fost star ATP

Suedezul Thomas Johansson, fost câștigător la Australian Open, un antrenor de renume în tenisul mondial, tocmai a semnat un contract surprinzător.

Fostul antrenor al Soranei Cîrstea, cu care a lucrat timp de un an și jumătate, și care i-a adus revirimentul sportivei noastre din Târgoviște în clasamentul WTA, și-a găsit rapid un nou angajament după ce tenismena româncă a renunțat la serviciile nordicului.

Johannson a anunțat că a bătut palma cu tenismenul japonez Kei Nishikori (34 de ani), fost număr 4 ATP: „Sunt super încântat să anunț că mă voi alătura lui Kei Nishikori și echipei sale pentru sezonul 2024. Să mergem!”, a fost mesajul postat de Johansson pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISING

Nishikori a ieșit din luminile rampei tenisului mondial după o operație la șold efectuată în 2022. Apoi a avut o accidentare la genunchi care l-a privat de participarea la mai multe turnee de top.

La 34 de ani, niponul se poate lăuda cu o finală de Grand Slam, pierdută la Cilici în 2014 la US Open, patru finale de Masters 1000 pierdute de asemenea, un bronz olimpic la Rio 2016, dar și 12 trofee ATP per total, ultimul câștigat la Brisbane în 2019.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!