Fostul antrenor al Simonei Halep explică de ce sportiva noastră va face un rezultat mare la Roma

Fostul antrenor al Simonei Halep explică de ce sportiva noastră va face un rezultat mare la Roma

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a explicat motivele pentru care se așteaptă ca sportiva noastră să facă un nou rezultat mare la turneul de la Roma.

„Simona mai tot timpul a jucat bine la Roma. Și primul ei mare rezultat a fost tot aici. Cred că e un concurs care i se potrivește. Terenurile sunt bune și întotdeauna a jucat foarte bine”, a spus Adrian Marcu la Așii Tenisului de la Digi Sport.

De asemenea, și Alexandra Dulgheru s-a arătat încrezătoare în parcursul Simonei de la Roma.

"Sunt sigură că Simona nu e mulțumită de anumite aspecte, dar e imposibil să faci totul perfect după acea pauză. Simona e foarte serioasă și de la meci la meci crește. Se simte bine mental, s-a odihnit. O să-i fie dificil, o să aibe noi examene, dar eu cred că, la cum s-a pregătit, va fi într-o formă foarte bună la Roma", a comentat Alexandra Dulgheru.

ADVERTISING

Simona Halep va începe turneul de la Roma direct în turul doi, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Anastasija Sevastova și Jasmine Paolini. Sevastova este "victima" perfectă pentru Simona, în timp ce Paolini este o jucătoare care cu greu îi poate probleme.

În turul trei, Simona se poate întâlni cu una dintre Camila Giorgi, Dayana Yamstremska, Amanda Anisimova sau Donna Vekici. Simona poate profita și de faptul că nu a mers la US Open și nu trebuie să facă tranziția de la hard la zgură.

Apoi, în sferturile de finală, în calea Simonei ar putea ieși Elena Rybakina sau Petra Martic.

ADVERTISING

Turneul de la Roma a început luni, iar Simona Halep este principala favorită.

Sportiva noastră are două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!