Focar de Covid-19 la FC Barcelona

Focar de Covid-19 la FC Barcelona

Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona a ajuns la zece cazuri pozitive de Covid-19 în lotul său, după ce s-au infectat şi mijlocaşul brazilian Philippe Coutinho, fundaşul american Sergino Dest şi extrema marocană Ez Abde, a anunţat, joi, clubul din La Liga, citat de Reuters.

Primii care au fost testaţi pozitiv săptămâna aceasta au fost Clement Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba şi Alejandro Balde, iar apoi au urmat Ousmane Dembele, Samuel Umtiti şi Gavi, toţi urmând să rateze meciul de duminică, din campionat, în deplasare, cu Real Mallorca.

ADVERTISING

Barca a precizat că ''Sergino Dest, Coutinho şi Ez Abde au fost testaţi pozitiv şi toţi se simt bine şi sunt izolaţi la domiciliile lor'', clubul anunţând autorităţile responsabile.

Antrenorul Xavi nu poate conta nici pe atacanţii Ansu Fati, Memphis Depay, Martin Braithwaite (toţi accidentaţi) sau pe Ferran Torres (transferat săptămâna aceasta şi care nu a primit încă drept de joc) sau pe mijlocaşul Sergi Roberto (accidentat).

De asemenea, talentatul mijlocaş Pedri nu este recuperat complet după o accidentare mai veche şi nu a primit acceptul medicilor pentru a juca.

ADVERTISING

FC Barcelona, care a disputat ultimul meci pe 21 decembrie, în deplasare, cu Sevilla FC (1-1), ocupă locul 7 în clasament, cu 28 de puncte din 18 partide.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!