Florinel Coman, prins când conducea cu 165 km/oră pe autostradă: Fotbalistul de la FCSB nu avea permis național

Florinel Coman, prins când conducea cu 165 km/oră pe autostradă: Fotbalistul de la FCSB nu avea permis național

Atacantul formației FCSB, Florinel Coman, a fost prins conducând pe autostradă cu o viteză de 165 km/oră.

După ce l-au oprit, polițiștii au constat că Florinel Coman nu are permis de conducere național și astfel i-au întocmit un dosar penal, potrivit jurnalistei Ionela Arcanu.

În fața polițiștilor, Florinel Coman a prezentat un document asemănător unui permis internațional.

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

ADVERTISING

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Becali: Coman are carnetul obținut în Ucraina

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a susținut că Florinel Coman are, de fapt, permisul obținut în Ucraina și că nu ar fi o problemă dacă ar primi 1 an de închisoare cu suspendare. Este neclar de ce Coman ar fi obținut permisul în Ucraina, din moment ce nu a jucat niciodată în această țară.

ADVERTISING

„El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

ADVERTISING

Florinel Coman traversează o formă foarte slabă și a marcat un singur gol în acest sezon.

El nu se regăsește și a mărturisit recent că este iritat din cauza faptului că nu marchează.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!