Concluziile antrenorului Parmei, după ultimul meci disputat de Dennis Man și Valentin Mihăilă

Concluziile antrenorului Parmei, după ultimul meci disputat de Dennis Man și Valentin Mihăilă

Antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, a comentat prestația lui Valentin Mihăilă și Dennis Man în remiza cu Udinese, scor 2-2.

D’Aversa s-a arătat foarte mulțumit de evoluția lui Valentin Mihăilă, care a fost titular în această partidă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Știu că Gervinho era în lot, dar înainte de meci l-am trimis în tribună. A fost o decizie tehnică, este un jucător important, cu mine a fost mereu titular, dar eu vreau ca elevii mei să se comporte exemplar și în afara terenului. Este un jucător reprezentativ, trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți.

Oricum, eu hotărâsem deja să încep cu Mihăilă, nu are legătură. Mihăilă este un jucător care ne poate ajuta mult și a jucat foarte bine. În prima repriză, echipa a avut strălucire, agresivitate, păcat că am redus ritmul pe final”, a spus D’Aversa, citat de DigiSport.ro.

De asemenea, D’Aversa a remarcat un progres și în jocul lui Dennis Man.

”Mă confrunt cu anumite probleme, au venit jucători noi care nu vorbesc bine limba italiană și nici nu înțeleg tactica din fotbalul nostru.

Dar Dennis Man progresează. A intrat și azi și a făcut-o foarte bine. Lucrează pentru a îmbunătăți toate aceste aspecte”, a precizat Roberto D’Aversa.

Parma ocupă locul 19 în Serie A, fiind la 6 puncte sub linia roșie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro