Florin Tănase primește ultimatum: "Să își ceară scuze de urgență"

Florin Tănase primește ultimatum: "Să își ceară scuze de urgență"

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a primit un ultimatum din partea fanilor echipei.

Astfel, Peluza Nord a transmis un comunicat de presă în care l-a somat pe Tănase să își ceară scuze pentru că nu a salutat galeria la ultimul meci.

”Pentru a nu comenta la nervi am lăsat să treacă câteva zile înainte de a trage primele concluzii după un nou campionat semiratat.

Vom începe cu un apel către jucători, către băieții pentru care suntem prezenți meci de meci, acasă, deplasare, restricții, pandemie, etc.

ADVERTISING

Nu deveniți copia fidela a patronului! Protestul nostru de la ultimul meci a venit că urmare a comportamentului vostru fata de noi, cei care vă susținem necondiționat!

Înțelegem cât de bulversați sunteți de prețioasele idei venite din loja, de umilirea cu schimbările, criticile venite de la persoane nule în materie dar asta nu vă împiedică să vă antrenați, să jucați cu ambiție și mai ales, CEL MAI IMPORTANT, să-i respectați pe cei care sunt alaturi de voi în fiecare moment!

Îi solicităm ferm d-lui Tănase și jucătorilor care se simt cu musca pe căciulă să-și ceară scuze public față de Peluza Nord și să respecte suporterii care sunt alături de echipă, chiar dacă apar și momente când sunt taxați pentru nereușitele lor!

ADVERTISING

Despre marele investitor, patron, stăpân - vă urma…”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a anunțat că Tănase va fi înjurat la fiecare atingere de balon de acum înainte.

"Să dea filmul înapoi acum 15 ani și să vadă ce a pățit Rică Neaga când punea piciorul pe minge? Gestul făcut de căpitanul echipei și de Maradona Oaidă… Niciun căpitan care a fost la Steaua până în prezent nu și-a permis să facă un astfel de lucru. Căpitanul echipei să ignore suporterii?

ADVERTISING

O să-i demonstrăm noi cum stă treaba. Dacă nu iese public în fața suporterilor să își ceară scuze, eu, Mustață, îi garantez sută la sută că o să vadă ce o să se întâmple la următorul meci", a spus Gheorghe Mustață la Pro X.

Amintim că FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, printr-un gol superb marcat de Octavian Popescu în ultimul minut.

FCSB intră așadar de pe locul 2 în play-off, cu 31 de puncte, șapte sub liderul CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!