Florin Tănase îi avertizează pe olteni înaintea derby-ului de duminică

Florin Tănase îi avertizează pe olteni înaintea derby-ului de duminică

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, joi, că Universitatea Craiova, adversara din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, nu va mai avea nicio şansă la titlu dacă va pierde întâlnirea de duminică seara.

„Sper să facem un joc la fel de bun cu Universitatea Craiova şi în deplasare şi să ne întoarcem de acolo cu cele trei puncte. Cu siguranţă va fi dificil, deoarece ei trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat faţă de lider. Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio şansă. De aceea cred că va fi un meci foarte dificil”, a afirmat Tănase, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al clubului.

ADVERTISING

"În tur a fost un meci foarte bun pentru noi, ţinând cont că am avut şi foarte mulţi suporteri alături. Cred că ei ne-au împins de la spate şi am reuşit în final să câştigăm cu un asemenea scor (n.r. - 4-1). Era bine pentru toată lumea şi ca acest meci (n.r. - returul de la Craiova de duminică) să se joace cu suporteri în tribune", a adăugat atacantul.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!