Florin Tănase a fost prezentat oficial la Al-Jazira: „Mulțumim, căpitane!”

Florin Tănase a fost prezentat oficial la Al-Jazira: „Mulțumim, căpitane!”

Fostul căpitan și decar al celor de la FCSB, Florin Tănase a fost duminică prezentat oficial la noua sa formație, Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Jazira a fost cea care a plătit clauza de reziliere a lui Tănase, de 3 milioane de euro, iar fostul jucător de la Viitorul a plecat în urmă cu șase zile în EAU, pentru a efectua vizita medicală.

Clubul arab i-a pregătit un videoclip de prezentare special golgheterului României în ultimii doi ani.

Tănase a ținut totuși să ofere un mesaj pentru fosta sa formație, dar și pentru fanii roș-albaștri: "După șase ani mă despart de STEAUA, clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc, în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru aceşti ani extraordinari petrecuți împreună. De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Mulțumesc colegilor mei, alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat. Sunt recunoscător suporterilor care m-au susținut și au crezut în mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă. Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea !!! O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa AL Jazira (Emiratele Arabe Unite)", a punctat Tănase pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISING

În aceeași notă, clubul FCSB a postat un mesaj de adio către fostul căpitan: „Mulțumim, căpitane!”, este mesajul de adio al FCSB pentru Florin Tănase. „Pentru toate reușitele avute în tricoul FCSB, clubul nostru îi mulțumește și îi urează mult succes în continuare!”.

Mulțumim, Florin Tănase!

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!