Florentin Pandele a reacționat după acuzațiile lui Gigi Becali: "Rog instituțiile statului abilitate să înceapă o anchetă"

Florentin Pandele a reacționat după acuzațiile lui Gigi Becali: "Rog instituțiile statului abilitate să înceapă o anchetă"

Florentin Pandele a oferit o primă reacție după ce Gigi Becali a acuzat gruparea ilfoveană că a avut primă de 1.500 de euro din partea primăriei și 3.000 de euro din partea celor de la CFR Cluj.

Primarul orașului Voluntari, care are și o relație de rudenie cu Gigi Becali, este convins că nu se pune problema de așa ceva, dar a lansat un apel la instituțiile statului abilitate ca să înceapă o anchetă.

"Sunt plecat din țară. Sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de către un coleg care mi-a ținut telefonul și am ascultat ce a spus Gigi Becali și nașul lui Florentin Pandele. Voi discuta din poziția de primar și din poziția de fin al lui Gigi Becali. Rog instituțiile statului abilitate, începând din dimineața asta, să înceapă o anchetă dacă ceea ce a spus patronul de la FCSB e adevărat. Dacă întradevăr au fost promiși 1500 de euro, dublați de 3000 de euro din alte surse, cei care au făcut lucrul acesta să plătească. Nu am o asemenea informație. Știu că suntem cu salariile la zi. Facem eforturi foarte mari și suntem foarte atenți cu banii care se cheltuie la echipă", a spus Pandele într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Sunt primar de 22 de ani. Nu mai am nevoie de campanie. Onoarea e cea mai mare avere. Eu îmi respect rudele. Când nașul meu, Gigi Becali, a primit condamnare și a mers la pușcărie, eram lângă Hagi și plângeam amândoi. Nu pentru spectacol, ci din suflet. M-a durut ce a spus, că a ascultat pe nu știu cine care îi spunea să nu aibă încredere. Vom discuta între patru ochi. Dacă jucam în Giulești se spunea că le facem jocul celor de la CFR Cluj. Dacă am jucat pe Arena Națională, s-a spus că i-am făcut jocul lui Gigi Becali", a adăugat primarul din Voluntari.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2, și riscă să piardă titlul în această seară.

CFR Cluj va câștiga cel de-al 5-lea titlu consecutiv dacă o va învinge duminică seara pe Universitatea Craiova.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇