Final de lună cu derby-uri în marile campionate de fotbal europene

Final de lună cu derby-uri în marile campionate de fotbal europene

Luna octombrie, abundentă în evenimente sportive foarte interesante, se încheie cu fotbal de top în marile campionate naționale de pe continent. Inclusiv în Liga 1 se joacă în week-end un derby deosebit: liderul CFR Cluj întâlnește FC Voluntari, o formație care a impresionat în acest start de sezon.

PSG – Lille în Ligue 1, Tottenham – Manchester United în Premier League și AS Roma – AC Milan în Serie A sunt alte partide de maxim interes pentru cei pasionați de fotbal. 

Cu siguranță interesul este ridicat pentru aceste meciuri și la pariuri fotbal online, așa că am selectat în prezentul articol ponturi la cote foarte atractive pe www.unibet.ro.

ADVERTISING

Iată 4 meciuri de neratat și ponturi pariuri de luat în calcul:

PSG - Lille: Goluri la ambele porți & Peste 2.5 goluri în total, cotă 2.16 la Unibet

Vineri, de la ora 22:00, poate fi vizionat la Digi Sport 2, dar și online prin Live Stream (pentru clienții activi Unibet) meciul PSG – Lille din campionatul de fotbal al Franței.

Cele două echipe propun un derby clasic, dar situația actuală a formațiilor este foarte diferită, una față de cealaltă: PSG este lider în Ligue 1, în timp ce fosta campioană Lille ocupă un modest loc 10 în clasament.

PSG, echipă printre ai cărei parteneri oficiali se numără și Unibet, ar putea avea totuși fisuri în defensivă, după cum a arătat în meciurile anterioare. De altfel, Lille a reușit chiar să se impună cu PSG în ultimele două jocuri directe.

ADVERTISING

Este greu de anticipat rezultatul PSG – Lille, dar ne putem aștepta la un meci aprig, cu goluri la ambele porți și cel puțin 3 goluri în meci – scenariu de cotă 2.16 la Unibet, prin selecții din secțiunea pariuri combo.

psg-lille

Tottenham - Manchester United: Ambele marchează & Total goluri minim 3, cotă 1.94 la Unibet

Derby-ul etapei în Premier League este programat sâmbătă, de la ora 19:30. Manchester United (locul 7 în clasament) a pierdut de curând la scor cu Leicester (2-4) și Liverpool (0-5), iar Tottenham (locul 6) a fost de asemenea înfrântă în ultima etapă, 0-1 cu West Ham United. Așadar, ambele echipe sunt departe de forma care le-a consacrat, precum și de așteptările fanilor.

ADVERTISING

Ținând cont de marile probleme din defensivă la cele două formații, dar și de nevoia disperată de puncte pentru a nu rata deja sezonul, putem anticipa multe goluri, cel puțin unul de fiecare parte. 

În ultimele 4 meciuri directe, Spurs și United au marcat, iar în trei din aceste partide au fost minim 3 goluri pe tabelă. Pentru varianta Ambele marchează & Total goluri peste 2.5 în Tottenham – Manchester United, cota 1.87 în secțiunea pariuri combo la Unibet este foarte atractivă.

tottenham-man-united

CFR Cluj - FC Voluntari: CFR Cluj câștigă la zero, cotă 1.87 la Unibet

Meciul din Liga 1 cu implicații în partea de sus a clasamentului este CFR Cluj – FC Voluntari, programat sâmbătă de la ora 21:30. Este așteptat spectacol în acest derby între două formații care au impresionat până acum în sezonul 2021 – 2022. 

Liderul CFR Cluj (33 de puncte) pare să se poată impune în fața lui FC Voluntari (24 de puncte), căci are în favoarea sa un lot mai puternic și mai experimentat. În ultimele 5 meciuri jucate la Cluj-Napoca, FC Voluntari nu a reușit niciodată să marcheze. Se va repeta istoria? Cota este 1.87 pe unibet.ro pentru victorie CFR Cluj fără gol primit.

cfr-voluntari

AS Roma - AC Milan: victorie AC Milan - cotă 2.80 la Unibet

Mereu este un derby meciul dintre AS Roma și AC Milan, însă acum lucrurile sunt și mai interesante. AC Milan are un parcurs fantastic, aproape perfect: 28 de puncte în 10 etape. 

AS Roma (9 puncte mai jos în clasamentul din Serie A) a evoluat oscilant și are mare nevoie de revenire în prim-plan, deci va forța cu siguranță, riscând în defensivă. AC Milan ar putea profita, dacă se va dovedi o echipă la fel de matură precum a arătat în etapele anterioare – cotă 2.80 la Unibet pentru victoria oaspeților.

Meciul programat duminică, de la ora 21:45 este transmis în direct la Digi Sport 2 și poate fi urmărit și prin live streaming de către clienții activi Unibet.

roma-milan

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.